Om iMusic


Dansk nettbutikk for musikk, film, merchandise og litteratur siden 2005iMusic startet opp i Aarhus C i 2005 med et ønske om å tilby et av markedets bredeste utvalg av CD-er og DVD-er. Og det lyktes vi med! Virksomheten vår har vokst raskt i årene siden oppstarten. Det samme har ambisjonene våre, og vi har derfor kontinuerlig supplert produktutvalget med vinyl, bøker, K-pop og merchandise fra både inn- og utland. I dag tilbyr vi et av markedets desidert største sortiment.

Siden 2018 har vi utvidet virksomheten med en fysisk butikk som selger vinyl, K-pop og CD-er, etc. På grunn av vår enorme vekst flyttet vi i 2021 fra adressen vår i Aarhus C til større lokaler i Risskov og utvidet i den forbindelse også platebutikken vår - spesielt med et stort utvalg av vinyl og K-pop.

Leverandør til Danmarks biblioteker og ekspansjon til utlandetI 2010 ble iMusic valgt som leverandør under SKIs (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) rammeavtaler for levering til biblioteker og skoler. Dette bidro til at vi ble kåret til et av årets Gaselle-selskaper av Børsen i 2010. Nye avtaler ble inngått, og fra 2012 til 2016 fungerte vi som hovedleverandør av musikk til bibliotekene i Danmark. I 2016 vant iMusic kontrakten om levering av alle danske bøker, filmer og spill til bibliotekene og skolebibliotekene (PLC), og i perioden 2016 til 2021 leverte vi over 4 millioner bøker til landets biblioteker og skolebiblioteker fra vår bokavdeling i Risskov.

I begynnelsen av 2021 tok vi beslutningen om å fokusere virksomheten på vår nettbutikk, imusic.dk, og ekspandere denne ytterligere til utenlandske markeder. Nordmenn, tyskere og svensker var de første som ønsket oss velkommen, og siden har vi kunnet glede oss over fornøyde kunder i mer enn 30 land, som har tilgang til nettstedet vårt på flere forskjellige domener og språk (imusic.dk, imusic.se, imusic.de, imusic.es, imusic.co, imusic.br.com, imusic.uk, imusic.ca, imusic.ch, imusic.fi, imusic.fr, imusic.be og imusic.nl).

Blant Nordens største nettbutikker – men med beina plantet solid på jordenVår raske utvikling har skjedd i et marked som jevnlig ansees som tapende i konkurransen mot digitalisering. Grunnen til at iMusic til tross for dette har kontinuerlig vekst, er at vi hele tiden utvider vårt leverandørnettverk i en slik grad at vårt utvalg av produkter i dag er blant Europas største, med mange millioner produkter på nettstedet. Dette er med på å sikre at vi konsekvent kan tilby både det brede og det smale, det nye og det gamle - og alltid tilby varene til lave priser. Hvis en leverandør utgår, har vi et stort antall alternativer vi kan trekke på. Nettstedet vårt oppdateres daglig med data fra leverandørene våre slik at kampanjevarer, salgsvarer, nyheter og lignende blir tilgjengelige på nettstedet vårt nesten i det øyeblikket leverandørene kunngjør dem.

Selv om vi har opplevd kontinuerlig vekst, streber vi hele tiden etter å holde beina på jorden og tilby personlig kundeservice, slik at man føler at det er oppriktige og lidenskapelige mennesker som står bak - alltid med et ønske om å yte best mulig service til hver enkelt kunde.

Uansett om du er ute etter bøker, musikk, film eller merchandise, ønsker vi deg god fornøyelse - og velkommen til iMusic!