Merk at iMusic nå er norsk merverdiavgiftsregisteret med et VOEC-nummer.
Hva betyr det for deg: En forenklet toll-behandling når du handler med iMusic:
Ingen fortollingsgebyr. Ingen MVA innbetaling ved mottak. MVA er inkludert i prisene her på iMusic.
Lave fraktkostnader. Vi ønsker kundene være i nabolandet velkommen til iMusic!

Om iMusic

iMusic har siden lanseringen i 2005 vokst raskt og ekspederer nå et 6-sifret antall CD-er, DVD-er, bøker og vinyler på årsbasis. Faktisk har vår raske utvikling skjedd i et marked hvor vi konkurrerer med både nedlastinger og mer håndfaste kopier. Vi regner med rask utvikling videre, fordi vi rent bransjemessig, teknisk og ikke minst i forhold til vår prioritering av kundeservice hele tiden gjør vårt ytterste. I starten av 2010 ble iMusic valgt som leverandør under SKI's (Statens og Kommunenes Indkøbsservice) rammeavtaler om levering til biblioteker og skoler. Dette var medvirkende til at vi av Børsen ble kåret som en av årets Gazelle-virksomheter i 2010. Nye avtaler er kommet til, og fra 2012 til 2016 har vi fungert som hovedleverandør av musikk til bibliotekene i Danmark.

I 2016 vant iMusic kontrakten om levering av alle danske bøker, filmer og spill til bibliotekene og skolebibliotekene (PLC) i Danmark i 4 år. Vi åpnet derfor en bokavdeling i Risskov, hvor de fleste av ca. 1 million bøker årlig klargjøres for bibliotekene.

En helt unik oppbygning av nettbutikken gjør at vi kan tilby titler til lave priser til tross for det enorme utvalget vi tilbyr, og vi er i dag blant Europas absolutt største, med millioner av titler i sortimentet! Det skyldes at nettbutikken vår oppdateres "real-time" med både våre nasjonale og internasjonale plate-/filmselskaper og leverandører, noe som i praksis bl.a. betyr noe helt enestående for deg, nemlig at spotvarer, restlagre, sjeldenheter og utsalgsvarer som plutselig blir tilgjengelige på markedet her og internasjonalt nå umiddelbart er tilgjengelige for deg som kunde!

Det innebærer at du kan søke, bla gjennom og velge blant flere millioner titler døgnet rundt. Finn varer til tilbudspriser og sjeldenheter, som nå tilbys deg like raskt som tidligere kun de største forhandlerne fikk tilgang til, men sjeldent valgte å kjøpe fordi mengdene var for små.

For titler til spesielt lave priser eller virkelige sjeldenheter betyr det at du i dag kan bestille varer som kanskje er utsolgt eller ikke tilbys senere, eller at et så lite antall ble tilbudt at de ble utsolgt raskere enn systemet kunne oppdatere. Det er derfor alltid en god ide å gripe sjansen når du finner ting du lenge har vært på utkikk etter.

Det er vårt mål å kunne tilby til dels ekstremt stort utvalg og til dels sjeldenheter som kun er tilgjengelige få steder i verden, og dette til priser som er svært konkurransedyktige også internasjonalt.

God fornøyelse, og velkommen til iMusic!