Holes In The Wall - Electric Soft Parade - Musikk - DB - 0743219101723 - 22. september 2010
Ved uoverensstemmelse mellom cover og tittel gjelder tittel

Holes In The Wall

Electric Soft Parade

NOK 189


Forventes levert 29. apr - 7. mai
Legg til iMusic ønskeliste

Holes In The Wall

Picked out by NME as 'one of the ten hottest guitar bands in the UK' & nominated for a 2002 Mercury Music Prize Award. The long awaited debut for the British indie act influenced by Buffalo Springfield, the Beach Boys, the Boo Radleys & Charlatans. Tracks include, 'There's A Silence', 'Red Balloon For Me', 'It's Wasting Me Away', 'Silent To The Dark', 'Something's Got To Give' & 'Empty At The End'. 2002.

Media Musikk     CD   (Compact Disc)
Antall plater 1
Utgitt 22. september 2010
EAN/UPC 0743219101723
Label DB SBIN191017.2
Genre Pop
Mål 124 g   (Estimert vekt)

Vis alle

Mer med Electric Soft Parade

Se alt med Electric Soft Parade ( f.eks. CD , 7" og LP )